Barion Pixel

Termékenységi jóga + 21 napos paleo étrend

Inzulinrezisztencia, Prediabétesz, Diabétesz

Termékenységi jóga és meditáció + paleo étrend programunk célja, hogy támogasson Téged a teherbeesésben.
Egy aktív, termékenységet támogató sorozat, melyben nem csak lélegzünk és egyáltalán nem csak fekszünk. Mély csípőnyitásokkal, befelé figyeléssel, szeretettel fordulunk önmagunk felé.

A csomag tartalma:
-» 2 db termékenységi jóga
-» a meditációk mentális támogatást nyújtanak a teherbeeséshez
-» 21 napos paleo étrend

 

12 500 Ft

Részletek

21 napos paleo étrend receptekkel, bevásárlólistával:

Étrendünkben részletes recepteket találsz – igyekszünk megkönnyíteni az életmódot heti bevásárló listával is!A paleolit diéta a cukorbetegek számára is jótékony hatással lehet. A diéta magas fehérjetartalma és alacsony szénhidráttartalma segíthet a vércukorszint stabilizálásában és a glükóz tolerancia javításában. Egyes kutatások kimutatták, hogy a paleo diéta segíthet csökkenteni a 2-es típusú diabétesz kockázatát, és hogy rövid idő alatt javíthatja a vércukorszintet, az inzulinérzékenységet és a hemoglobin A1C szintjét. Emellett a diéta magas rost- és fehérjetartalma hozzájárulhat a testsúly csökkentéséhez, ami szintén javíthatja a diabétesz kezelését és megelőzését. A paleolit diéta továbbá segíthet csökkenteni a vérnyomást és a koleszterinszintet, ami szintén fontos szerepet játszik a cukorbetegek egészségének javításában.

Termékenységi jóga: 

FERTILITY 1.

Egy aktív, termékenységet támogató sorozat, melyben nem csak lélegzünk és egyáltalán nem csak fekszünk. Mély csípőnyitásokkal friss vérrel mossuk át a szaporító szerveinket, befelé figyeléssel, szeretettel fordulunk önmagunk felé. Elültetjük a gondolatot és helyet csinálunk a kisbabánknak úgy a lelkünkben, mint a testünkben. Nem a megszokott termékenységi jóga.

 • Amire számíthatsz: puha, kellemes, lassú, ám vérpezsdítő feladatok
 • A feladatok erőssége: kezdő
 • Szükséges eszközök: saját testsúly

FERTILITY 2.

Elűzzük a hétköznapi idegességünket, depressziónkat és minden nyomasztó körülményt, ami miatt éppen a lényegünk veszik el. Hogyan is tudnál a babádra koncentrálni, ha magadra sem tudsz?! Itt megpihenhetsz a forrásban, miközben megteremted a szentéjt, ahol már szabad érezned, hogy erős vagy, kész vagy, az élet vagy.

Hát gyere le most a fejedből a szívedbe erre a 20 percre.

 • Amire számíthatsz: lassú csípő és medence és szív nyitó gyakorlatok, sok pihenéssel
 • A feladatok erőssége: kezdő
 • Szükséges eszközök: saját testsúly

  Tanulmányok amelyek a paleo jótékony hatását támasztják alá diabétesz esetén:

  1. Jönsson T, et al. A Paleolit táplálkozás hatása a glükózintoleranciára, a vércukorszintre és az inzulinérzékenységre: randomizált, kontrollált vizsgálat. Eur J Clin Nutr. 2009 Nov;63(11):947-55. doi: 10.1038/ejcn.2009.4. Epub 2009 Feb 11. PMID: 19209185.

  Ez a vizsgálat azt mutatta, hogy a paleo diéta hatékonyan javítja a glükóz toleranciát és csökkenti a vércukorszintet és az inzulinrezisztenciát.

  1. Masharani U, et al. A paleo diéta hatása a glükóz- és inzulinanyagcserére 2-es típusú cukorbetegeknél: rövid távú vizsgálat. J Diabetes Sci Technol. 2014 May;8(3):516-22. doi: 10.1177/1932296814525392. Epub 2014 Mar 10. PMID: 24806529; PMCID: PMC4066934.

  Ez a vizsgálat arra utalt, hogy a paleo diéta hatékonyan javítja a glükóz- és inzulinanyagcserét 2-es típusú cukorbetegeknél.

  1. Whalen KA, et al. A paleolit diéta hatása a glükózintoleranciára és a lipidprofilra 2-es típusú cukorbetegeknél. J Am Coll Nutr. 2016 Sep-Oct;35(7):650-8. doi: 10.1080/07315724.2015.1102306. Epub 2016 May 31. PMID: 27250289.

  Ez a vizsgálat azt mutatta, hogy a paleo diéta hatékonyan javítja a glükózintoleranciát és a lipidprofilot 2-es típusú cukorbetegeknél.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Termékenységi jóga + 21 napos paleo étrend” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kinek szól?

Cukorbetegség esetén

Életmódváltás, szövődmény prevenció vagy már fennálló szövődményes állapot esetén egészséges életmód és orvosi segítséget tartalmazó csomagokat nyújtunk az egészséges állapot megőrzése érdekében!

Inzulinrezisztencia, Prediabétesz esetén

Helyes életmód fenntartásával a betegség tünetei enyhíthetők! Túlsúly, hajhullás vagy teherbeesési nehézségek – csomagjainkkal támogatunk az egészséged érdekében!

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

info@vegtagmento.hu | +36 20 941 8603