Barion Pixel

Érsebészeti konzultáció

Krónikus sebek, visszér, cukorbeteg szövődmény prevenció

Bővített csomagunkban az étrend és mozgásprogram mellett orvosi konzultáció is foglalható!
Ha bárkinek a családjában előfordult szövődményes cukorbetegség- vagy trombózis- tüdőembólia vagy lábszárfekély  és megelőzés céljából konzultálna, vagy súlyosabb esetben, ha lábfájást tapasztal, vagy a láb színe elváltozik, megdagad – esetleg éjszaka görcsöl, nehezen gyógyul a sebe és még nem jutott el orvoshoz vagy nem találta meg a megfelelő segítséget –  bővített csomagunk segítséget, orvosi támogatást nyújthat Önnek!
Az alap csomag tartalma mellé egy 20 perces online orvosi konzultációt adunk a Theta Vascular Team orvosaival! A konzultációt követően a páciens kap egy rövid írásbeli javaslatsort. Amennyiben a szakorvos szerint ez nem elegendő, akkor a további vizsgálatokra javaslatot teszünk, azokat elindítjuk. Amennyiben erre ( a vizsgálat típusától függően) lehetőség van a Theta központban, úgy az online konzultáció után soron kívüli időpontot biztosítunk budapesti rendelőnkbe.

15 000 Ft

Részletek

Az alábbi problémákkal érdemes ezt a csomagot választani:

Megelőzés céljából
ha bárkinek a családjában előfordult szövődményes cukorbetegség- vagy trombózis- tüdőembólia vagy lábszárfekély
Súlyosabb esetben
ha lábfájást tapasztal, vagy a láv színe elváltozik, megdagad – esetleg éjszaka görcsöl, nehezen gyógyul a sebe és még nem jutott el orvoshoz vagy nem találta meg a megfelelő segítséget

 

A csomag megvásárlása után e-mailben küldjük az időpont egyeztetéshez szükséges információkat.
Az online konzultáció 20 perces és amennyiben az állapot súlyossága megköveteli és az orvos úgy ítéli, személyes konzultációra soron kívüli időpontot biztosítunk a Theta központ rendelőinek egyikébe.

 

Érsebészeti konzultáció csomagunkban az étrend és mozgásprogram mellett orvosi konzultáció is foglalható!

Csomagvásárlás után kollegánk 3 munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot telefonon időpont egyeztetés céljából, majd ez után e-mailben és eljuttat Önnek egy(a rendelőkben is használatos) konzultációs adatlapot.

Kérjük, hogy ezt a kitöltött adatlapot még az online konzultáció előtt juttassa vissza számunkra.

Amennyiben a beteg számára mégsem alkalmas az időpont, köteles 24 órával az időpont előtt értesíteni minket és új időpont igénylést leadni.

A konzultáció Google Meet platformon keresztül történik, ideje 20 perc.

A konzultációt követően a páciens kap egy rövid írásbeli javaslatsort. Amennyiben a szakorvos szerint ez nem elegendő, akkor a további vizsgálatokra javaslatot teszünk, azokat elindítjuk. Amennyiben erre ( a vizsgálat típusától függően) lehetőség van a Theta központban, úgy az online konzultáció után soron kívüli időpontot biztosítunk budapesti rendelőnkbe.

Bővebb információk: https://csomagok.vegtagmento.hu/informacio/

 

5 napos étrend:

Az 5 napos étrendben ízletes, szezonális receptek találhatók elkészítési útmutatóval, hozzávalókkal!
Napi 3 étkezés + snack található, 1400-1500 napi kcal bevitellel, 130-160 gramm napi CH mennyiséggel kalkulálva, amit Galló Nóra dietetikus a Végtagmentő applikáció számára készített.
A receptfüzetet A4 méretben, otthon nyomtatható formátumban küldjük.
Gyógytorna program:

Gréci Viktória gyógytornász olyan napi gyógytornasort állított össze számunkra, melynek célja az általános izomerősítés és a vénás és nyirokkeringés fokozása és helyreállítása! Napi 25 percet vesz igénybe! A csomagban 4 torna videó, található részletes itinerrel, magyarázatokkal:
– Vénás és nyiroktorna fekvésben
– Vénástorna és propriocepció fejlesztés állásban
– Szemtréning
– Talp SMR labdás “masszírozása”

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Érsebészeti konzultáció” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kinek szól?

Cukorbetegség esetén

Életmódváltás, szövődmény prevenció vagy már fennálló szövődményes állapot esetén egészséges életmód és orvosi segítséget tartalmazó csomagokat nyújtunk az egészséges állapot megőrzése érdekében!

Inzulinrezisztencia, Prediabétesz esetén

Helyes életmód fenntartásával a betegség tünetei enyhíthetők! Túlsúly, hajhullás vagy teherbeesési nehézségek – csomagjainkkal támogatunk az egészséged érdekében!

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

info@vegtagmento.hu | +36 20 941 8603