Barion Pixel

Étrend és mobilitás – Betekintő csomag

Kategória:
5 napos étrend, napi 5 gyógytorna videó
5 napos mintaétrend + napi 25 perces mozgásprogram

Gréci Viktória gyógytornász olyan napi gyógytornasort állított össze számunkra, melynek célja az általános izomerősítés és a vénás és nyirokkeringés fokozása és helyreállítása! Napi 25 percet vesz igénybe! Az 5 napos étrendben ízletes, szezonális receptek találhatók elkészítési útmutatóval, hozzávalókkal, amiben napi 3 étkezés + snack található, 1400-1500 napi kcal bevitellel, 130-160 gramm napi CH mennyiséggel kalkulálva, amit Galló Nóra dietetikus a Végtagmentő applikáció számára készített.

Célunk, hogy támogassuk a helyes életmód betartását, hogy az állapot egyszerűen karbantartható legyen és a szövődményeket elkerüljük, kordában tartsuk.

4 000 Ft

Részletek


5 napos étrend:
Az 5 napos étrendben ízletes, szezonális receptek találhatók elkészítési útmutatóval, hozzávalókkal!
Napi 3 étkezés + snack található, 1400-1500 napi kcal bevitellel, 130-160 gramm napi CH mennyiséggel kalkulálva, amit Galló Nóra dietetikus a Végtagmentő applikáció számára készített.
A receptfüzetet A4 méretben, otthon nyomtatható formátumban küldjük.
Gyógytorna program:

Gréci Viktória gyógytornász olyan napi gyógytornasort állított össze számunkra, melynek célja az általános izomerősítés és a vénás és nyirokkeringés fokozása és helyreállítása! Napi 25 percet vesz igénybe! A csomagban 4 torna videó, található részletes itinerrel, magyarázatokkal:
– Vénás és nyiroktorna fekvésben
– Vénástorna és propriocepció fejlesztés állásban
– Szemtréning
– Talp SMR labdás “masszírozása”

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Étrend és mobilitás – Betekintő csomag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kinek szól?

Cukorbetegség esetén

Életmódváltás, szövődmény prevenció vagy már fennálló szövődményes állapot esetén egészséges életmód és orvosi segítséget tartalmazó csomagokat nyújtunk az egészséges állapot megőrzése érdekében!

Inzulinrezisztencia, Prediabétesz esetén

Helyes életmód fenntartásával a betegség tünetei enyhíthetők! Túlsúly, hajhullás vagy teherbeesési nehézségek – csomagjainkkal támogatunk az egészséged érdekében!

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

info@vegtagmento.hu | +36 20 941 8603