Barion Pixel

Partnereink

Csomagjainkon számos orvossal és szakemberrel dolgozunk együtt, hogy hiteles, szakértői tartalmakat juttathassunk Önhöz.

Szakmai támogatóink:

Dr. Rozsos István
Sebész és érsebész szakorvos, a Végtagmentő applikáció szakmai támogatója

A MEROVA módszer egyik kidolgozója, a Végtagmentő applikáció alapító orvosa.
Az applikáció célja hogy támogassa a diabétesz láb szindróma, visszér és egyéb diabétesz szövődmények kezelését orvosi itinerek alapján.
Theta egészségközpont
Dr. Galló Nóra
Dietetikus, a Végtagmentő applikáció szakmai támogatója

Fontos számára a hitelesség és a folyamatos szakmai fejlődés, ezért magyar és külföldi képzéseken is rendszeresen részt vesz és ezek szervezésében is aktív. Az egészségmegőrzés, és a az egészséges életmód szívügye, regisztrált dietetikusként ezt a komplex szemléletet igyekszik átadni.
Információ
Gréci Viktória
Gyógytornász, a Végtagmentő applikáció szakmai támogatója

Gréci Viktória gyógytornász olyan napi gyógytornasort állított össze számunkra, melynek célja az általános izomerősítés és a vénás és nyirokkeringés fokozása és helyreállítása!
Információk
Fehér Virág
Dietetikus, a Végtagmentő applikáció szakmai támogatója

Részletek

Edzők:

Abonyi Anita
Jógaoktató, a Végtagmentő applikáció szakmai támogatója

a Rhythm & Muse megalkotója. Sok éves kommunikációs szakmai múlt után a jóga világába vezetett út a balett és megannyi mozgásforma lenyomatával. A Rhythm & Muse egy olyan mozgásforma, ami elegyíti a barre, a deep work és a core edzés típusok elemeit, majd ülteti a flow yoga áramlásának hullámzó ívére.
Információk
Balogh-Tóth Boglárka és Balogh Dávid
a FunctionalFit Egészségközpontok alapítói, személyi edzők

Az egészséget sokkal könnyebb megőrizni, mint utólag helyreállítani. Több mint 10 éve foglalkozunk különböző edzésmódszerekkel, célunk a tudatos egészségfejlesztés, a preventív gerincvédelem, az energiaszint növelés önállóan, akár otthoni körülmények között is.
Információk

Kinek szól?

Cukorbetegség esetén

Életmódváltás, szövődmény prevenció vagy már fennálló szövődményes állapot esetén egészséges életmód és orvosi segítséget tartalmazó csomagokat nyújtunk az egészséges állapot megőrzése érdekében!

Inzulinrezisztencia, Prediabétesz esetén

Helyes életmód fenntartásával a betegség tünetei enyhíthetők! Túlsúly, hajhullás vagy teherbeesési nehézségek – csomagjainkkal támogatunk az egészséged érdekében!

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

info@vegtagmento.hu | +36 20 941 8603