Barion Pixel

Információ

HOGYAN MŰKÖDIK A KONZULTÁCIÓ?

Amennyiben megvásárolta a csomagot, kollegánk 3 munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot telefonon időpont egyeztetés céljából, majd ez után e-mailben és eljuttat Önnek egy(a rendelőkben is használatos) konzultációs adatlapot.

Kérjük, hogy ezt a kitöltött adatlapot még az online konzultáció előtt juttassa vissza számunkra.

Amennyiben a beteg számára mégsem alkalmas az időpont, köteles 24 órával az időpont előtt értesíteni minket és új időpont igénylést leadni.

A konzultáció Google Meet platformon keresztül történik, ideje 20 perc.

A konzultáció követően a páciens kap egy rövid írásbeli javaslatsort. Amennyiben a szakorvos szerint ez nem elegendő akkor a további vizsgálatokra javaslatot teszünk, azokat elindítjuk. Amennyiben erre a vizsgálat típusától függően lehetőség van a Theta központban, úgy az online konzultáció után soron kívüli időpontot biztosítunk budapesti rendelőnkbe.

ORVOSAINK:


A Végtagmentő applikációt a Theta Vascular team támogatja orvos-szakmai tudásával
Jelentős egészségügyi múlttal rendelkező, segítőkész, udvarias szakemberekből áll össze, akik legnagyobb tudásukkal igyekeznek megoldást keresni problémákra. Minden konzultációt, problémát 100%-os diszkrécióval kezelünk, így teljes bizalommal fordulhat hozzánk.

A konzultáció kezdetén videó azonosítás történik. Ehhez szükség lesz személyiigazolványára, vagy útlevelére, lakcímkártyájára, TAJ kártyájára. Az azonosítás elengedhetetlenül szükséges lépés, mert senki egészségügyi információit, adatait nem szeretnénk illetéktelen kezekbe juttatni.
A megfelelő, korrekt ellátáshoz hozzátartozik, hogy egy online konzultációs időpont egy személy problémáinak megbeszélésére van fenntartva. Ha a családból, ismeretségi körből többen szeretnének saját problémájukkal kérdést feltenni, akkor mindenkinek külön időpontot javaslunk.

A konzultáció során lehetőség van a panaszok megbeszélésére, leletek elemzésére, tanácsadásra. Kérdéseket is kaphat, amelyek célja a diagnózis minél korrektebb felállítása.
A megadott email címre ambuláns lapot küldünk .pdf formátumban, a GDPR szabálynak megfelelően.
A regisztráció során kérjük megfelelő mértékben átgondolni, hogy mennyi időre lesz szükség a megfelelő válaszok megszerzéséhez.
Az online konzultáció keretén belül jelenleg nincs lehetőség receptírásra.

image.png

Orvosainkról az alábbi linken tájékozódhat:

MILYEN ESETEKBEN ELŐNYÖS AZ ONLINE KONZULTÁCIÓ?

Személyes vizitet nem igénylő kontrollvizsgálatok esetén is jó alternatívát jelent, még akkor is, ha az első konzultáció személyesen történt.

Tökéletes megoldást jelent azok számára is, akik betegségükkel kapcsolatban szeretnének másodvéleményt, vagy részletesebb és érthető magyarázatot kérni.

Vidéken vagy külföldön tartózkodók is könnyen és kényelmesen elérhetik orvosukat a nékül, hogy több száz kilométert kelljen utazniuk.

Rendkívül felkészült szakértő kollegáink olyan ma már igen lényeges kiegészítésekkel tudják a páciensek gyógyulását elősegíteni, mint a gyógytorna, a diéta vagy a gyógyászati segédeszköz alkalmazás, használat. 

Kinek ajánljuk:
Megelőzés céljából, ha bárkinek a családjában előfordult szövődményes cukorbetegség- vagy trombózis- tüdőembólia vagy lábszárfekély
Súlyosabb esetben, ha lábfájást tapasztal, vagy a láb színe elváltozik, megdagad – esetleg éjszaka görcsöl, nehezen gyógyul a sebe és még nem jutott el orvoshoz vagy nem találta meg a megfelelő segítséget
– akik nem biztosan abban, milyen gyógyászati segédeszközök segíthetik állapotukat ( pl. kompressziós harisnya típusa a problémához illően )
– akik meg szeretnék kérdezni, hogy visszérbetegségükkel, cukorbetegségükkel, nem, vagy nehezen gyógyuló sebükkel érsebészhez/sebészhez kell-e fordulniuk
– akik az ország távolabbi részén laknak és a személyes konzultáció előtt tisztázni szeretnék, hogy milyen leletekkel együtt lenne érdemes személyes találkozóra időpontot foglalni
– akik a meglévő leleteiket szeretnék megbeszélni, elemeztetni, kifejezetten abban az esetben, ha már előtte történt személyes vizsgálat, azaz a kontroll vizsgálatok egy részét így is meg lehet valósítani
– akik megállapított diagnózis esetén tanácsot, javaslatot szeretnének kapni a terápiás lehetőségekről,
– akik első körben kényelmesen, otthonaikban szeretnének orvosi tanácsot kapni,
– akik elbizonytalanodtak a kezelés, vagy a vizsgálatok kapcsán és megerősítést szeretnének kapni a folytatás szükségességéről,
– akik külföldön élnek és előzetes egyeztetés, megbeszélés céljából szeretnék igénybe venni az online konzultációt

A videókonzultáció hasznos lehet azon cukorbetegek számára, akik nem biztosan abban, milyen gyógyászati segédeszközökkel segíthetik életmódjukat és/vagy nincs kezelőorvosuk, akitől tájékozódni tudnának. Emellett hasznos azok számára is, akik gyorsan szeretnének időponthoz – iránymutatáshoz jutni betegségükkel kapcsolatban. Illetve biztonságos és kényelmes megoldás azok számára is, akik nem tudják vagy nem akarják elhagyni otthonukat, de orvosi- tanácsra van szükségük. Akár a szükséges vizsgálatokról, kiegészítő terápákról vagy akár az applikációnkban ajánlott konkrét kezelési tervről érdeklődnek – a Theta vascular team orvosai segítenek!

MIRE VAN SZÜKSÉG AZ ONLINE (VIDEÓ) KONZULTÁCIÓHOZ?

Eszköz szinten az online (videó) konzultációhoz egy okostelefonra, tabletre, laptopra vagy webkamerával kiegészített számítógépre van szükség. Okostelefonok esetében javasolt az előlapi kamera használata. Az eszközön felül mindössze stabil, szélessávú internet hozzáférésre van szükség. 
Kérjük minden esetben készítse elő korábbi leleteit és gyűjtse össze kérdéseit a folyamatos konzultáció lebonyolítás érdekében.Kinek szól?

Cukorbetegség esetén

Életmódváltás, szövődmény prevenció vagy már fennálló szövődményes állapot esetén egészséges életmód és orvosi segítséget tartalmazó csomagokat nyújtunk az egészséges állapot megőrzése érdekében!

Inzulinrezisztencia, Prediabétesz esetén

Helyes életmód fenntartásával a betegség tünetei enyhíthetők! Túlsúly, hajhullás vagy teherbeesési nehézségek – csomagjainkkal támogatunk az egészséged érdekében!

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

info@vegtagmento.hu | +36 20 941 8603