Barion Pixel

FunctionalFit egészségközpont

A FunctionalFit brandet 2015-ben alapítottuk meg, és mi magunk több mint 10 éve foglalkozunk különböző edzésmódszerekkel. A hosszú évek tapasztalata, az emberek igényei és problémái miatt haladtunk a funkcionális edzés és a gerincvédelem irányába. Felismertük, hogy a tökéletes közérzet eléréséhez sokszor elengedhetetlen egy gyógytornász, vagy egy gyógymasszőr szakértelme. Így dolgozunk mi csapatként több mint 20 szakemberrel a FunctionalFit Egészségközpontokban.

Számos személyes és online általunk kidolgozott oktatás is áll mögöttünk, melyek során célunk a tudatos egészségfejlesztés, a preventív gerincvédelem, az energiaszint növelés önállóan, akár otthoni körülmények között is. Egészségfejlesztő programjaink során dolgoztunk már együtt a Rossmann Magyarország, a Coca-Cola Magyarország, a Díjnet Zrt., a Hegyvidék SE munkatársaival, illetve számos közép- és felsővezető fittség és koncentráció fejlesztő tréningjeit vezetjük.

Egészségközpontjaink:

Újbuda (Galaxy Irodaház, Petzvál J. utca 46.)

Sasad (Törökbálinti út 72.)

Szolgáltatásaik:

-személyi és páros edzések

-állapotfelmérés

-csoportos edzések

-jóga csoportos és személyi edzések

-pilates csoportos és személyi edzések

-gyógytorna

-szülés/műtét/sérülés utáni rehabilitáció

-kismama torna

-baba-mama torna

-masszázs

-gyermek mozgásfejlesztés, konduktív pedagógia

-céges egészségmegőrző programok

Elérhetőségeink:

www.egeszsegkozpont-buda.hu

info@egeszsegkozpont-buda.hu

06204984386

Kinek szól?

Cukorbetegség esetén

Életmódváltás, szövődmény prevenció vagy már fennálló szövődményes állapot esetén egészséges életmód és orvosi segítséget tartalmazó csomagokat nyújtunk az egészséges állapot megőrzése érdekében!

Inzulinrezisztencia, Prediabétesz esetén

Helyes életmód fenntartásával a betegség tünetei enyhíthetők! Túlsúly, hajhullás vagy teherbeesési nehézségek – csomagjainkkal támogatunk az egészséged érdekében!

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

info@vegtagmento.hu | +36 20 941 8603